• 1404/02/20 - 17:10
  • - تعداد بازدید: 44
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان شیلات ایران:

توسعه شیلات در گرو جذب سرمایه و نوسازی ساختارها است/ چشم‌انداز شیلات در آب‌های دور و ظرفیت صادراتی میگو

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: نوسازی ساختارها، سرمایه‌گذاری هدفمند و بهره‌برداری از آب‌های دور، مسیر توسعه پایدار در حوزه شیلات را هموار می‌کند.

00:00
00:00
دانلود

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، حمزه رستم‌پور در جریان نشست شورای مدیران وزارت جهاد کشاورزی که - روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ ماه- با حضور غیرمنتظره دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری برگزار شد، بر ضرورت تحول ساختاری و جذب سرمایه در بخش شیلات تأکید کرد.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی از توجه ویژه مقام معظم رهبری به موضوع شیلات در سال‌های اخیر قدردانی کرد و بیان داشت: برنامه هفتم توسعه وظایفی را برای سازمان شیلات تعریف کرده، ولی انتظارات وزارت جهاد کشاورزی فراتر بوده، و چشم‌انداز بلندتری برای این حوزه وجود دارد.

 

وی با اشاره به تأکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت: باید موانع تک‌تک پروژه‌های سرمایه‌گذاری رفع شود و ما نیز موظف به بازنگری در آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها هستیم تا مسیر برای ورود سرمایه‌گذاران تسهیل شود.

 

رئیس سازمان شیلات ایران با تشریح وضعیت صید و صیادی کشور، افزود: در حوزه صید، نوسازی شناورها از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

وی با بیان این که نگاه ما توسعه فعالیت‌ها در آب‌های دور، به‌ویژه سواحل کشورهای آفریقایی است، اظهار داشت: اخیراً جلسات مهمی با معاونان وزرای شیلات این کشورها که ظرفیت‌های خوبی برای همکاری متقابل و اشتغال‌زایی ایجاد کرده‌اند، برگزار کرده‌ایم.

 

رستم‌پور با تاکید بر لزوم افزایش سهم صیادان ایرانی در این بازارها در مقابل صیادان اروپایی گفت: توسعه صید در آب‌های دور و استفاده از فرصت‌های بین‌المللی، نقطه قوتی برای اشتغال پایدار و تولید ارزآور خواهد بود.

 

وی همچنین بهره‌وری در مصرف آب و توسعه آبزی‌پروری در دریا را یکی از رویکردهای اصلی سازمان شیلات دانست و ادامه داد: ما هنوز آن‌طور که باید از ظرفیت دریا بهره‌برداری نکرده‌ایم.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که اکنون ۸۰ درصد میگوی تولیدی کشور صادر می‌شود، توضیح داد: پرورش ماهی در دریا، توسعه میگو و ماهیان خاویاری از جمله زمینه‌هایی است که در آن‌ها پتانسیل صادراتی بالایی وجود دارد.

 

وی بر لزوم هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف برای تحقق این اهداف تأکید کرد و خواستار حمایت رئیس‌جمهور برای تسریع در اجرای تفاهم‌نامه‌ها و رفع موانع اجرایی شد.

 

رستم‌پور اظهار امیدواری کرد که با حمایت‌های دولت، ساختارهای شیلاتی کشور نوسازی شده و مسیر برای تولید، اشتغال و صادرات هموارتر شود.

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار تایپی
  • کد خبر : 198764
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید